I will be here

(värt att läsas av ALLA!!! (inkl. Emelie))
PHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIL:
Det var en gång två flickor som hade bjudit hem en kompis till lägenheten. Dom satt där och skrattade och hade roligt, och runt tio skulle kompisen börja dra sig hemåt. När han hade lämnat lägenheten och trapphuset kom flickorna på att han hade deras Bert-film som dom så gärna ville ha.. Så den ena flickan skrek till den andre, "Men du hinner ikapp han, spring Julia, spring!" Så flickan sprang och hann i kapp kompisen. Den andra flickan fick oxå för sig att springa ner för alla trapporna, men hon lämnade dörren på vid gavel in till lägenheten. Sedan gick hon oxå ut och ställde sig bredvid flickornas kompis i bara strumpor och tights plus tröja. De säger hejdå till kompisen och han börjar åka.. Den flickan som vi kallar Linda rycker i dörren in till trapphuset, som visar sig vara låst! Flickan blir smått panikslagen och frågar den andra flickan: "Julia... Har du någon nyckel med dig?" Julia blir oxå panikslagen och skriker: "ÄR KLOCKAN ÖVER NIO?! Nej det har jag inte..!" Kompisen som inte hunnit så långt börjar skratta lite medan flickornas tankar börjar snurra .. Vad ska dom nu göra ? Väcka alla pensionärer i huset som säkert ryckt ut hörapparaten vid åtta... De springer ett och annat varv runt huset i sina små små strumpor som blir väldigt kalla och blöta. De funderar om man kan klättra upp längst husväggen eftersom att Linda har lämnat balkongdörren helt öppen. Till slut beslutar dom sig för att knacka på fönstret till en gammal tant som helt nyvaket kikar fram vid fönstret.. Flickorna frågar snällt om tant kan öppna dörren åt dom så att dom små flickorna kommer in. Det gör tant gärna och de små flickorna blir väldigt glada och tacksamma. Deras snälla kompis som väntat på att flickorna ska komma in säger att de ska gå upp och kolla så att dörren in till lägenheten faktiskt står öppen, annars kommer ju flickorna inte in... De springer upp en trappa, liksom bara för att se om dörren är öppen. Det är den och de springer genast ner för trapporna igen för att glatt berätta det för deras kompis Jonas. Pang poff säger det, så åker en dörr igen när de står i dörröppningen mellan trapphuset och utomhus. Julia säger panikslaget: "DET DÄR VAR MIN DÖRR LINDA..." Linda säger : "Nej nej, det var inte din dörr.. det var nog bara tanten som........." Julia springer upp för att kika... Det visar sig att det blivit korsdrag pga av att Linda lämnat balkongdörren öppen och att de står och pratar i dörröppningen. De två flickorna sätter sig ner på backen och ojjar och skriker och säger fula ord till sig själva. Deras snälla kompis säger att de kan sova hos honom... Linda och Julia är väldigt väldigt väldigt arga och besvikna.. De fattar inte hur de kan vara så dumma och säger onormalt många fula ord på lite tid... Vilken bra dag det blev det där...

Epilog: De två flickorna gick utan särskilt mycket kläder hem till Jonas där de var vakna i princip hela natten för att de inte kunde sova för att de hade psykbryt båda två. Klockan 8 på morgonen kom Julias föräldrar med en nyckel så vi kom in i lägenheten igen där våra telefoner låg och alla andra saker vi ägde och hade. Det var cirka tre grader varmt i lägenheten efter att det stått öppet hela natten lång.
 Aldrig, ska flickorna glömma nyckeln igen.

No you can't read my Pokerface

Kommentarer
Said By: caroline

Hej, jag heter Caroline och jag undrar om du har ett bra svar på varför jag inte blir särskilt förvånad av att läsa denna text? ;)

HAHA, puss sötnosar (L)

2010-10-11 @ 17:59:03
URL: http://carolineelisabet.devote.se
Said By: Pernilla

Jag måste erkänna att denna händelse inte är ngt som direkt förvånar mig när det gäller dig Linda.. HAHAHAHA! ^__________________^ Är du förvånad själv?



<3

2010-10-12 @ 11:27:05
URL: http://erikssonpernilla.blogg.se/

Whatcha say:

Hej jag heter Linda vad heter du?
Remember me

Mail'n:

Vad hette din blogg nu igen?:

Prata på du:

Trackback
RSS 2.0